Kasin katutyöt remontoi katua Etu-Töölössä

Caloniuksenkadulla Kasin katutyöt parantaa vesihuoltojärjestelmiä ja muuta maanalaista kunnallistekniikka, uusii raitiovaunukiskoja ja kadun pintarakenteita sekä valaistusta.

Katutyöt alkoivat vesihuoltotöillä tammikuussa 2021 Mechelininkadun suunnasta ja etenivät vaiheittain kadun suuntaisesti. Keväällä 2022 töitä jatketaan ja kadulla uusitaan raitiotiekiskot.

Ajo pihoihin, huolto- ja pelastusajo sekä jakeluliikenne pihoihin kaivantojen yli onnistuu ajosiltojen avulla. Kulku rappuihin ja liikkeisiin säilyy, sillä rakennusten ja työmaan välissä on noin 1,5 metrin levyinen jalkakäytävä.

Tältä sivulta löydät Caloniuksenkatua koskevia tiedotteita. Voit seurata Kasin katutöiden etenemistä myös Facebookissa www.facebook.com/kasinkatutyot »

Karttakuvassa Caloniuksenkadun työmaan rajaukset Etu-Töölössä

Kasin katutöiden viimeiset työt siirtyvät keväälle

Kasin katutöissä Runeberginkadulla ja Caloniuksenkadulla pinta- ja viimeistelytyöt jatkuvat keväällä. Toistaiseksi urakka on hiljentynyt talvitauolle, ja työalueilla tehdään pääasiassa ainoastaan talvikunnossapitoa. Urakan viimeiset jäljellä olevat työvaiheet on päätetty siirtää keväälle,…

Caloniuksenkatu Runeberginkatu

Caloniuksenkadun kunnossapitovastuu palautuu kaupungille ja kiinteistöille 16.12.2022 lähtien

Vastuu Caloniuksenkadun kunnossapidosta palautuu perjantaina 16.12.2022 takaisin kaupungille ja kiinteistöille. Katu avattiin liikenteelle maanantaina 12.12. ja saman viikon perjantaina kadun kunnossapitovastuu siirtyy Kasin katutöiltä Helsingin kaupungille. Samalla jalkakäytävien kunnossapitovastuu palautuu…

Caloniuksenkatu

Runeberginkadun pysäkkien H1308, H1331 ja H1332 palautukset

Kartta: HSL

Caloniuksenkatu Runeberginkatu

Caloniuksenkadulla yötöitä 13.-14.12. 

Kaupunkiliikenne asentaa Caloniuksenkadulla Mechelininkadun päässä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 13.-14.12. lisäkannatinvaijerin ja liikennemerkkejä. Työ tehdään noin klo 2-5.30 välisenä aikana. Työ on tehtävä raitioliikenteen ollessa tauolla, ja kun ratikan ajolankoihin…

Caloniuksenkatu

Työmaiden valmistumisasteet marraskuun 2022 lopussa

Kasin katutyöt etenevät, ja marraskuun käännyttyä joulukuuksi monessa kohdassa ollaan jo valmiina tai ainakin loppusuoralla. Tältä sivulta näet kunkin alueemme työmaan keskeisten työvaiheiden valmiusasteen marraskuun lopussa. Prosenttiluvut kertovat töiden edistymisestä…

Caloniuksenkatu Helsinginkatu Runeberginkatu

Caloniuksenkatu avataan läpiajoliikenteelle 12. joulukuuta

Caloniuksenkadun laaja perusparannus saavuttaa tärkeän merkkipaalun, kun katu avataan läpiajoliikenteelle maanantaina 12. joulukuuta ja uusittu katu palaa jälleen kaikkien kulkumuotojen käyttöön. Moottoriajoneuvoliikenne kadulla palautuu normaaliksi, kun läpiajo sallitaan molempiin suuntiin….

Caloniuksenkatu

Caloniuksenkadulla Runeberginkadun puoleisessa päässä oleva suojatie palasi normaalille paikalleen 8.12.

Caloniuksenkadulla Runeberginkadun puoleisessa päässä (Alepan ja K-Marketin edustalla) oleva suojatie palasi normaalille paikalleen tänään 8.12., kun suojatien liikennevalot saatiin käyttöön. Alla olevasta kartasta näet suojatien paikan. 

Caloniuksenkatu

Caloniuksenkadun alueen tulevat työt – uudet katupuut istutetaan 7.12.

Kasin katutöiden työmailla ei työskennellä itsenäisyyspäivänä eli tiistaina 6.12. Caloniuksenkadun ja Runeberginkadun risteykseen kadun molemmin puolin istutetaan kaksi uutta puistolehmusta keskiviikkona 7.12. Lisäksi Caloniuksenkadulla jatkuvat ensi viikolla asfaltointi- ja kivityöt. …

Caloniuksenkatu

Caloniuksenkadun alueen tulevat työt – asfaltin pohjatyöt jatkuvat

Ensi viikolla Caloniuksenkadulla jatkuvat kivityöt, asfaltin pohjatyöt ja Alepan edustan maatiiliasennukset. Ensi viikon loppupuolella Caloniuksenkadulla tehdään myös asfaltointia. Lisäksi ensi viikon aikana pyritään istuttamaan kaksi uutta puistolehmusta Caloniuksenkadun etelä- ja pohjoispuolelle Runeberginkadun risteyksessä.

Caloniuksenkatu

Caloniuksenkadulla yötöitä 17.-18.11. klo 2-5

Caloniuksenkadun ja Runeberginkadun risteyksessä asennetaan liikennevaloportaalin orsi torstain ja perjantain välisenä yönä 17.-18.11. noin klo 2-5 välisenä aikana. Työ on tehtävä raitiovaunuliikenteen ollessa tauolla. Työstä aiheutuu vähäistä melua.

Caloniuksenkatu

Caloniuksenkadun alueen tulevat työt – kivipollareiden ja maatiilen asennus alkaa

Caloniuksenkadulla jatkuvat ensi viikolla kivityöt ja asfaltointi. Lisäksi eteläreunalla, Runeberginkadun puoleisessa päässä asennetaan ensi viikolla kivipollarit ja maatiilialue. Torstain ja perjantain välisenä yönä 17.–18.11. Caloniuksenkadulla, Runeberginkadun puoleisessa päässä, asennetaan yhteiskäyttöpylvään orsi….

Caloniuksenkatu