Helsinginkadun alueella vain talvihuollon töitä

Helsinginkatu 14.1.2022

Helsinginkadun ympäristössä tehdään tällä hetkellä vain talvikunnossapidon töitä. Alueella on käytössä talviajan liikennejärjestelyt. Säiden salliessa Helsinginkadun eteläreunalla Kirstinkadusta länteen kaapeleiden suojaputkitustyöt jatkuvat tammi-helmikuun vaihteessa. Helsinginkadun ja Kaarlenkadun risteysalueen liikennevalot otetaan käyttöön lähipäivinä.

Runeberginkadun ympäristön tulevat työt

Ruusulankatu 14.1.2022

Ruusulankadulla vesihuollon rakentaminen jatkuu edelleen kadun itäreunalla kohti Sibeliuksenkatua. Työ valmistunee ensi viikon aikana. Kadun länsireunalla tehdään kaapelisuojaputkitustöitä. Runeberginkadun louhintatyöt ovat tauolla. Työn jatkumisesta tiedotetaan Kasin katutöiden verkkosivuilla ja myös Facebookissa (aukeavat omaan ikkunaan). Runeberginkatu 54 a ja b liitetään uuteen vesijohtoon torstaina 20.1.2022. Tästä syystä tuolloin on laajempi vesikatko, josta HSY tiedottaa lähipäivinä. Tämän jälkeen tauolla olleet vesihuoltotyöt jatkuvat. Vesihuolto-, suojaputkitus- ja louhintatöiden lisäksi Runeberginkadun alueella tehdään talvikunnossapidon töitä. Alueella on käytössä … Lue lisää

Rajoituksia ajoreitin käytössä Ruusulankadulla kiinteistöissä 3 ja 5 keskiviikosta 12.1. lähtien

Ruusulankatu Runeberginkadun suunnalta lokakuussa 2021

Ruusulankatu 3:n ja 5:n ajoreittien kohdalla aloitimme vesihuoltoon liittyviä kaivuutöitä keskiviikkona 12.1. Työ kestää noin viikon. Töitä tehdään klo 7-18 välisenä aikana. Pyydämme ajoreitin käyttäjiä varautumaan odotteluun. Joudumme sulkemaan ajoreittien kulun ajoittain kaivuutöiden ajaksi. Sulun aikana ajo kadulta takapihalle ja sieltä pois on mahdollista ajosiltoja pitkin vain poikkeusjärjestelyjen avulla. Kulkeminen mahdollistetaan ajosilloin, jonka vuoksi autolla liikkuvien on varauduttava odottamaan kulun aukeamista useita minuutteja, kun ajosillat asetetaan kaivannon yli. Pyydämme varaamaan enemmän … Lue lisää

Yötöitä Runeberginkadulla torstain 13.1. ja perjantain 14.1. välisenä yönä

Runeberginkadun yötyökohde 13.-14.1.2022

Teemme Kasin työmaalla Runeberginkadulla kaivuutöitä torstain 13.1. ja perjantain 14.1. välisenä yönä noin klo 02-05 välillä. Työstä aiheutuu mahdollisesti melua lähikiinteistöihin. Tarkempi työalue sijaitsee Runeberginkadun kiinteistön 54 kohdalla. Työkohde on merkitty oheiseen karttaan punaisella ympyrällä. Tehtävä työ liittyy kyseisen kiinteistön taloventtiilin etsintään kiskoalueella. Työ tehdään yöllä, koska raitiovaunuliikenne on yötauolla ja muu liikenne on vähäistä. Kaivuutyön ajan ajoneuvoliikenne ohjataan kiertämään työalue. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Helsinginkadun ympäristössä talvikunnossapidollisia töitä

Helsinginkatu tammikuussa 2022

Helsinginkadulla ja sen ympäristössä tehdään tällä hetkellä ainoastaan talvikunnossapidollisia töitä. Jos sääolosuhteet sallivat, tammi-helmikuun vaihteessa Helsinginkadun eteläreunalla Kirstinkadusta länteen jatkuvat kaapeleiden suojaputkitustyöt. Kaarlenkadun vesihuoltoon liittyvät työt eli ratikkakiskojen alitukset tehdään viikolla 14 huhtikuun alussa. Lopulliset pintatyöt Helsinginkadun alueella jatkuvat keväällä heti, kun säät sallivat.

Runeberginkadulla työt jatkuvat tammikuussa

Ruusulankatu tammikuussa 2022

Runeberginkadun ympäristössä tehdään jo töitä. Suojaputkitustyöt jatkuvat Runeberginkatua ylöspäin kohti Töölöntoria, ja vesihuoltotyöt jatkuvat puolestaan Ruusulankadulla kohti Sibeliuksenkatua. Koko työalueella tehdään lisäksi talvikunnossapidollisia töitä. Puolessa välissä tammikuuta Runeberginkadun louhintatyöt jatkuvat jälleen.

Työmaiden valmistumisasteet marraskuun lopulla 2021

valmistumisaste_11_2021-Runeberginkatu

Kasin katutöiden ensimmäinen vuosi on lopuillaan. Tämän sivun kuvista näkyvät työmaidemme valmiusasteet prosentteina marraskuun lopun tilanteessa. Prosenttiluvut kertovat töiden edistymisestä kullakin alueella. Caloniuksenkadun alue marraskuun lopulla Caloniuksenkadun alueella louhintoihin liittyvistä töistä oli tehty noin 90 prosenttia, sähkö-, ulkovalo-, liikennevalo- sekä tietoliikennekaapeleiden suojaputkituksiin liittyvistä noin 98 prosenttia ja vesihuoltoon liittyvistä töistä noin 80 prosenttia. Muista kuin kiskoalueen asfaltoinneista, reunakivistä ja kiveyksistä valmiina oli noin kahdeksan prosenttia, ja raitioteiden asentamiseen liittyvät työt olivat … Lue lisää

Työmaat hiljenevät joulun ja uuden vuoden väliseksi ajaksi

Runeberginkadun joulukuusi 2021

Kasin katutöiden työmaat hiljenevät 24.12.2021-2.1.2022 väliseksi ajaksi. Työt jatkuvat jälleen osalla alueista maanantaina 3.1.2022. Palautepuhelimeemme voi kuitenkin soittaa ja jättää viestin. Myös sähköpostiimme voi laittaa viestiä. Palautepuhelin: 044 389 8248 (palautevastaaja) Sähköposti: Toivotamme kaikille Joulurauhaa!

Helsinginkadun ja sen ympäristön liikennejärjestelyt muuttuivat talven ajaksi

Helsinginkadun ja sen ympäristön kulkureittikartta 23.12.2021

Helsinginkadun ja sen ympäristön liikennejärjestelyt ovat muuttuneet. Uudet järjestelyt ovat voimassa toistaiseksi. Ajoneuvoilla ajo Helsinginkatua pitkin molempiin suuntiin kulkee normaalisti. Ajoneuvojen ylityspaikka Helsinginkadulla on Sturenkadun liittymän itäpuolella lähellä raitiovaunupysäkkiä. Sekä auto- että pyöräliikenne voi kääntyä Helsinginkadulta Kaarlenkadulle sekä idästä että lännestä tultaessa eli Kaarlenkatu on normaalisti käytössä. Kaarlenkadulta voi myös ajaa Helsinginkadulle. Jalankulku kulkee Helsinginkadun molemmilla puolilla jalkakäytävällä. Pyörätie on kaksisuuntainen Helsinginkadun molemmilla puolilla Kirstinkadun ja Sturenkadun välillä. Helsinginkadun eteläpuolella pyörätie muuttuu … Lue lisää

Caloniuksenkadun liikennejärjestelyt muuttuivat talven ajaksi

Caloniuksenkadun kulkureittikartta 23.12.2021

Caloniuksenkadun liikennejärjestelyt ennallistettiin marraskuussa. Liikennejärjestelyt ovat voimassa kevääseen 2022 asti. Caloniuksenkadun ajoneuvoliikenne kulkee normaalisti kadulla molempiin suuntiin. Jalankulku kulkee kadun molemmilla reunoilla. Talvea varten kadun eteläreunalle on asennettu betoniporsaita ja sulkupylväitä ohjaamaan esimerkiksi parkkeerausta. Kadun pohjoisreunalle on mahdollistettu myös parkkeeraus. Seuraa tiedotustamme myös Facebookissa » www.facebook.com/kasinkatutyot (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Runeberginkadun ja sen ympäristön liikennejärjestelyt alkuvuonna 2022

Runeberginkadun ja sen ympäristön kulkureittikartta 23.12.2021

Tämänhetkiset liikennejärjestelyt Runeberginkadun ja sen ympäristössä ovat voimassa alkuvuoteen 2022. Ajoneuvoliikenne Runeberginkadulla Mannerheimintien risteyksestä Töölöntorin suuntaan kulkee koko matkan raitiovaunukiskoja pitkin Runeberginkatu 48:aan saakka. Kääntyminen Runeberginkadulta oikealle Töölönkadulle on mahdollista, mutta kääntyminen vasemmalle Töölönkadulle on kielletty. Töölönkadulta pääsee kääntymään Runeberginkadulle molempiin suuntiin. Runeberginkadun pohjoisreunalla, Töölönkadun ylittävä suojatie on siirtynyt noin 30 metriä Töölönkatua pohjoiseen. Suojatie ei ole valo-ohjattu. Jalankulku Runeberginkadun pohjoislaidalla kohti Töölöntoria kulkee kiinteistöjen vieressä ja niiden läheisyydessä.   Ruusulankadulla jalankulku kulkee … Lue lisää

Tulevat työt Runeberginkadulla ja sen ympäristössä

Ruusulankadun vesihuoltoa

Runeberginkadulla, Töölönkadun risteyksen kohdalla oleva louhinta jatkuu vielä alkuviikosta viikolla 51. Sen jälkeen louhinta- ja vesihuoltotyöt jatkuvat viikolla 1 ensi vuonna. Runeberginkadulla Ruusulankadun risteyksestä länteen suojaputkitustyöt jatkuvat myöskin viikolla 1/2022. Ruusulankadulla vesihuoltotöitä jatketaan viikolla 1/2022.   Kasin katutöiden koko työmaa hiljenee 24.12.2021–2.1.2022 väliseksi ajaksi. Palautepuhelimeemme voi soittaa ja jättää viestin. Myös sähköpostiimme voi laittaa viestiä. Seuraava viikkotiedote ilmestyy viikolla 1/2022. – Palautepuhelin: 044 389 8248 (palautevastaaja) – Sähköposti: Toivotamme kaikille joulurauhaa!

Tulevat työt Helsinginkadun ympäristössä

Kirstinkadun ja Helsinginkadun risteys

Helsinginkadun ympäristössä tehdään vielä ensi viikolla viimeisiä päällystystöitä, asennetaan liikennemerkkejä sekä poistetaan osa siirtokehotuskylteistä. Yleisesti alueella myös siivotaan. Kaarlenkadulla vesihuoltoon liittyviä töitä tehdään vielä ensi viikolla. Loput vesihuoltoon liittyvät työt, eli ratikkakiskojen alitukset, tehdään viikolla 14 ensi vuonna. Säiden salliessa kaapeleiden suojaputkitustyöt jatkuvat tammi-helmikuun vaihteessa Helsinginkadun eteläreunalla Kirstinkadusta länteen. Lopulliset pintatyöt jatkuvat keväällä heti säiden salliessa. Kasin katutöiden koko työmaa hiljenee 24.12.2021–2.1.2022 väliseksi ajaksi. Palautepuhelimeemme voi soittaa ja jättää viestin. Myös sähköpostiimme voi … Lue lisää

Caloniuksenkadun työt ovat hiljentyneet talveksi

Caloniuksenkatu on jo hiljentynyt suunnitellulle tauolle. Työt jatkuvat keväällä 2022. Kasin katutöiden koko työmaa hiljenee 24.12.2021–2.1.2022 väliseksi ajaksi. Palautepuhelimeemme voi soittaa ja jättää viestin. Myös sähköpostiimme voi laittaa viestiä. Seuraava viikkotiedote ilmestyy viikolla 1/2022. – Palautepuhelin: 044 389 8248 (palautevastaaja) – Sähköposti: Toivotamme kaikille joulurauhaa!

Louhinnat jatkuvat Runeberginkadulla viikon 51 alussa

Poraukset ja louhinnat jatkuvat Runeberginkadulla Töölönkadun risteyksen itä- ja länsipuolella alkuviikosta viikolla vk 51. Porauksia tehdään pääsääntöisesti päivisin klo 7–17 ja räjäytyksiä klo 9–15 välillä. Paukkuja tulee noin 1–1,5 h välein, ja päivän aikana tehdään useampia räjäytyksiä.

Tulevat työt Helsinginkadun alueella

Helsinginkadun uusi ratikkapysäkki

Helsinginkadun ympäristöä kunnostetaan talvea varten. Pakkanen on estänyt päällystykset tällä viikolla, joten asfaltointi siirtyy ensi viikkoon sään salliessa. Talviajan liikennejärjestelyt otetaan alueella käyttöön. Kaarlenkadun vesihuolto jatkuu. Kasin katutöiden työmaa on joululomalla 24.12.2021–2.1.2022 välisen ajan.

Tulevat työt Runeberginkadun alueella

Runeberginkatu joulukuussa 2021

Runeberginkadulla louhinnat ja vesihuollon rakentaminen jatkuu kadun pohjoisreunalla Töölönkadun risteyksen molemmin puolin. Ruusulankadulla asennetaan vesijohtoa kohti Sibeliuksenkatua. Ruusulankadun itäpuolen vesihuollon (hulevesiviemärin) rakentaminen aloitetaan sään salliessa. Runeberginkadulla Mannerheimintien ja Ruusulankadun välisellä alueella kaapeleiden suojaputkitukset ovat käynnissä. Runeberginkadulla Mannerheimintien päässä tehdään pieniä muutoksia jalankulkuun. Kasin katutöiden työmaa on joululomalla 24.12.2021–2.1.2022 välisen ajan.

Louhinnat jatkuvat Runeberginkadulla

Poraukset ja louhinnat jatkuvat jälleen Runeberginkadulla Töölönkadun risteyksen itä- ja länsipuolella toistaiseksi. Porauksia tehdään pääsääntöisesti päivisin klo 7–17 ja räjäytyksiä klo 9–15 välillä. Paukkuja tulee noin 1–1,5 h välein, ja päivän aikana tehdään useampia räjäytyksiä.