Tulevina viikkoina päälystetään, paikataan ja loppusiivotaan


Kasin katutöiden viimeisiä työvaiheita viedään Runeberginkadulla sekä Caloniuksenkadulla ja piipahdamme hetkeksi vielä Helsinginkadullekin. Kaikki työt valmistuvat kesäkuussa, jolloin Kasin katutyöt -hanke kokonaisuudessaan päättyy.

Caloniuksenkadulla edessä enää lopputyöt

Caloniuksenkadulla asfaltoinnit ovat valmiit. Runeberginkadun risteyksen veden virtauksen tilannetta tarkastetaan ja tarvittaessa korjataan. Ajoratamerkinnät ja loput kiveykset sekä loppusiivoukset ja -tarkastukset tehdään alustavasti 22.5. alkavan viikon aikana tai seuraavilla viikoilla.

Runeberginkadulla kiveyksiä, asfaltointeja ja istutusten ennallistamista

Runeberginkadulla on meneillään kiveyksen asentaminen ja portaiden korjaukset. Jalkakäytävien, pyöräkaistojen sekä ajorataojen asfaltoinnit tehdään 22.5. alkavan viikon aikana tai viimeistään seuraavalla viikolla.

Ajoratamaalaukset nupukiviraidat tehdään pintojen valmistuttua.

Reunakivi- ja kiveystyöt jatkuvat vielä seuraavien kahden viikon ajan eli 22.5. ja 29.5. alkavilla viikoilla.

Töölöntorin liikenneympyrän lähistöllä oleva ulkovalojen pylväs pystytetään yöaikaan 29.5. alkavan viikon lopulla raitiovaunuliikenteen vuoksi. Liikenneympyrän istutukset ennallistetaan alustavasti 5.6. alkavalla viikolla.

Kaikki työt valmistuvat kesäkuun aikana.

Helsinginkadulla paikkauksia ja istutukset

Helsinginkadulla tehdään pieniä asfalttipäälysteen paikkauksia ja korjauksia pyöräväylällä Urheilutalon edessä sekä Kirstinkadun risteyksessä alustavasti 29.5. alkavalla viikolla.

Raitiovaunupysäkeillä tehdään pieniä korjaustöitä, kuten kiveyksien pysäkkien sähköistykseen liittyviä korjauksia.

Lisäksi istutetaan kaupunkikasvit ja katuvihreä Urheilutalon kulmalle sekä Brahenkentän kulmaukseen ja korjataan nurmialueen painumia Läntisellä Brahenkadulla.

Lisäksi Helsinginkadun ja Kaarlenkadun risteyksen aukiolla korjataan kiveyksiä, lisätään kiinteistöjen korjaustöiden vuoksi puuttumaan jääneet noppakiviraita Helsinginkadun apteekin edustalla sekä tehdään pieni paikkaus Kaarlenkadun ja Frantzeninkadun kulmassa.