Caloniuksenkadulla tehdään asfaltointitöitä yöaikaan vapun jälkeen 3.5. alkaen


Caloniuksenkadulla tehdään asfaltin jyrsintää sekä päällystystöitä vapun jälkeen viikoilla 18 ja 19. Asfaltin jyrsintää tehdään ke 3.– to 4.5. välisenä yönä sekä tarpeen mukaan jyrsintää tai päällystystä to 4.– pe 5.5. välisenä yönä. Päällystystöitä tehdään yöaikaan mahdollisesti myös 8.5. alkavalla viikolla.

Töitä tehdään yöllä raitiovaunuliikenteen ollessa tauolla ja muun liikenteen vähäistä. Muistutamme asukkaita ja kiinteistöissä asioivia myös juuri levitetyn asfaltin kuumuudesta.

Asfaltointitöiden jälkeen Caloniuksenkadulla ovat edessä vielä ajoratamaalaukset, puiden suojauksiin liittyvät työt sekä loput viimeistelytyöt. Työt valmistuvat viimeistään kesäkuussa 2023, jolloin Kasin katutyöt -hanke kokonaisuudessaan päättyy.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.