Työmaiden valmistumisasteet elokuun lopulla 2022


Kasin katutyöt ovat edenneet loppukesän aikana. Tältä sivulta näet kunkin alueemme työmaan keskeisten työvaiheiden valmiusasteen elokuun lopussa. Prosenttiluvut kertovat töiden edistymisestä kullakin alueella.

Caloniuksenkadun alue elokuun lopulla

Caloniuksenkadun alueella louhintoihin, raitioteiden asentamiseen ja vesihuoltoon liittyvät työt oli saatu valmiiksi. Muista kuin kiskoalueen asfaltoinneista, reunakivistä ja kiveyksistä valmiina oli elokuun lopussa noin 70 prosenttia. Sähkö-, ulkovalo-, liikennevalo- sekä tietoliikennekaapeleiden suojaputkituksiin liittyvistä töistä oli saatu tehtyä noin 99 prosenttia.

Runeberginkadun alue elokuun lopulla

Runeberginkadun alueella louhintoihin liittyvistä töistä oli tehty elokuun loppuun mennessä noin 99 prosenttia. Raitioteiden asentamiseen liittyvät työt oli saatu valmiiksi. Vesihuoltoon liittyvistä töistä oli saatu valmiiksi noin 90 prosenttia. Muista kuin kiskoalueen asfaltoinneista, reunakivistä ja kiveyksistä valmiina oli noin 25 prosenttia. Kaapeleiden suojaputkituksiin liittyvistä töistä valmiina oli noin 50 prosenttia.

Helsinginkadun alue elokuun lopulla

Helsinginkadun alueella louhintaan, raitiotien asentamiseen sekä vesihuoltoon liittyvät työt oli elokuun loppuun mennessä saatu valmiiksi. Muista kuin kiskoalueen asfaltoinneista, reunakivistä ja kiveyksistä valmiina oli noin 99 prosenttia. Kaapeleiden suojaputkituksiin liittyvistä töistä oli valmiina noin 99 prosenttia.

Seuraa Kasin katutöitä Facebookissa

Kasin katutöiden etenemistä voi seurata myös Facebook-sivullamme, käy katsomass(linkki avautuu uuteen ikkunaan).