Työmaiden valmistumisasteet marraskuun lopulla 2021


Kasin katutöiden ensimmäinen vuosi on lopuillaan. Tämän sivun kuvista näkyvät työmaidemme valmiusasteet prosentteina marraskuun lopun tilanteessa. Prosenttiluvut kertovat töiden edistymisestä kullakin alueella.

Caloniuksenkadun alue marraskuun lopulla

Caloniuksenkadun alueella louhintoihin liittyvistä töistä oli tehty noin 90 prosenttia, sähkö-, ulkovalo-, liikennevalo- sekä tietoliikennekaapeleiden suojaputkituksiin liittyvistä noin 98 prosenttia ja vesihuoltoon liittyvistä töistä noin 80 prosenttia.

Muista kuin kiskoalueen asfaltoinneista, reunakivistä ja kiveyksistä valmiina oli noin kahdeksan prosenttia, ja raitioteiden asentamiseen liittyvät työt olivat kokonaan vielä tulossa.

valmistumisaste_11_2021-Caloniuksenkatu

Runeberginkadun alue marraskuun lopulla

Runeberginkadun alueella louhintoihin liittyvistä töistä oli tehty marraskuun loppuun mennessä noin 37 prosenttia, vesihuoltoon liittyvistä töistä noin 39 prosenttia ja kaapeleiden suojaputkituksiin liittyvistä noin 15 prosenttia.

Louhintaan liittyviä töihin kuuluvat poraus, panostus, räjäytys tai kiilaus sekä louheen poisvienti.

Muista kuin kiskoalueen asfaltoinneista, reunakivistä ja kiveyksistä valmiina oli vasta noin yksi prosentti ja raitioteiden asentamiseen liittyvät työt olivat kokonaan vielä tulossa.

valmistumisaste_11_2021-Runeberginkatu

Helsinginkadun alue marraskuun lopulla

Helsinginkadun alueella vesihuoltoon sekä raitiotien asentamiseen liittyvistä töistä oli marraskuun loppuun mennessä tehty lähes kaikki. Asennetusta raitioteistä kiskoineen, pysäkeineen, kannatinvaijereineen, ajolankoineen, pylväineen, maakaapelointeineen sekä asennettuine kiskoineen ja pintarakenteineen oli valmiina noin 98 prosenttia.

Myös vesihuoltoon liittyvistä töistä oli valmiina noin 98 prosenttia. Louhintoihin liittyvistä töistä oli tehty noin 99 prosenttia.

Kaapeleiden suojaputkituksiin liittyvistä töistä oli valmiina noin 95 prosenttia, ja muista kuin kiskoalueen asfaltoinneista, reunakivistä ja kiveyksistä valmiina oli jo noin 60 prosenttia.

valmistumisaste_11_2021-Helsinginkatu

Katso vuoden kohokohdat Facebookista

Kasin katutöiden etenemistä on voinut seurata myös Facebook-sivullamme pitkin vuotta, jonne keräsimme myös ensimmäisen vuoden kohokohtia luettavaksenne joulukuun ajan joulukalenterimme luukuista. (linkit avautuvat uuteen ikkunaan)

Lue myös työmaiden aikatauluista joulun ja uudenvuoden aikana » (linkki avautuu uuteen ikkunaan)