Caloniuksenkadun työmaa jää talvitauolle, Runeberginkadulla ja Helsinginkadulla työt jatkuvat


Caloniuksenkadulla työt jäävät talven ajaksi tauolle ja jatkuvat jälleen keväällä 2022. Katu on tauon aikana lähes normaalisti käytössä, ja pysäköinti on mahdollista molemmilla puolilla katua. Lokakuun aikana Caloniuksenkadulla tehdään vielä viimeisiä liikennejärjestelyjä.

Caloniuksenkadun remontti toteutetaan kahdessa osassa, jotta raitioliikenteen häiriöt saadaan minimoitua. Tähän mennessä Caloniuksenkadulla on tehty kaikki työt, jotka voidaan tehdä ilman suurempaa häiriötä raitioliikenteelle.

Mannerheimintien kaista auennut

Mannerheimintiellä Runeberginkadun kulmauksessa ollut vaativa vesihuoltotyö on valmistunut. Suljettuna ollut ajokaista keskustan suuntaan avautui perjantaina 22.10., minkä ansiosta liikenne pääkadulla kulkee jatkossa sujuvammin.

”Töitä tehtiin hyvin ahtaassa paikassa vilkkaan liikenteen keskellä, joten työ oli hyvin haastavaa”, Louhintahiekka Oy:n hankekoordinaattori Marja Jokinen kertoo.

Runeberginkadulla vesihuoltotyöt ja louhinnat jatkuvat

Runeberginkadulla ja Ruusulankadulla vesihuoltotyöt jatkuvat ainakin loppuvuoden. Runeberginkadun pohjoispuolen vesihuollon rakentamista rytmittävät louhinnat. Louhintaan liittyviä porauksia ja räjäytyksiä tehdään päivisin kello 7–19 välisenä aikana. Ajoneuvoliikenne kulkee Runeberginkadulla raitiovaunukiskoja pitkin Mannerheimintien risteyksestä Töölönkadun risteykseen saakka.

Helsinginkadun alueella kiveys- ja vesihuoltotöitä marraskuun ajan

Helsinginkadun ympäristössä jatkuvat reunakivien asennukset ja asfaltoinnit. Raitiovaunuliikenne on kulkenut koko alueella uusia kiskoja pitkin lokakuun alusta lähtien. Kaarlenkadulla jatkuu keskeytyksissä olleet vesihuoltotyöt. Töitä tehdään säiden salliessa ainakin marraskuun ajan. Työt jatkuvat keväällä 2022.

Caloniuksenkatu talviteloille