Tulevat työt Caloniuksenkadulla


Caloniuksenkadulla tehdään viimeisiä työvaiheita ennen talvea ja katutöiden taukoamista. Caloniuksenkadun molemmilla laidoilla tehdään vielä syyskuussa sähkökaapeleiden ja ulkovalojen liitoksia kaivannoissa sekä jalkakäytävän reunakivien asennusta. Puuttuvia kiviä asennetaan ja pohjia tehdään myös Museokadun risteyksen puolella.

Kun kaapeleiden liitokset on tehty, loputkin kaivannot peitetään ja päällystetään asfaltilla, minkä jälkeen Caloniuksenkadun työmaa-alue saatetaan talveksi kunnossapidettävään tilaan.

Kadunvarren pysäköintipaikoista osa palautetaan väliaikaisesti käyttöön talven ajaksi. Päällystystyöt jatkuvat lokakuun puolelle ja käyttöön tulevat pysäköintipaikat varmistuvat vasta sen yhteydessä.

Caloniuksenkadulle tehdään jo tänä vuonna osittain lopullista asfalttia ja jalkakäytävän ajoradasta erottavia reunakiviä. Tästä johtuen työt Caloniuksenkadun alueella ovat jatkuneet aiemmin arvioitua pidemmälle syksyyn.

Koneiden määrä Caloniuksenkadun alueella vaihtelee lähiviikkoina työvaiheesta riippuen. Päällysteiden ja reunakivien asentamisen aikana työmaalla on enemmän liikennettä.

Caloniuksenkatu 7:n edessä on kuluneella viikolla toinen toimija tehnyt kaivuutöitä Helen Sähköverkolle. Työ ei liity Kasin katutöihin.