Työmaapäivystys torstaina 16.9. klo 16-17 – tule tapaamaan meitä


Tervetuloa Kasin katutöiden syyskauden ensimmäiseen työmaapäivystykseen! Työmaapäivystykseen voit tulla kysymään meiltä mitä tahansa Kasin katutöiden työmaihin liittyvää asiaa tai muuten vaan juttelemaan työmaidemme ajankohtaisista asioista.

Kasin katutöiden työmaapäivystys järjestetään torstaina 16.9. klo 16–17. Päivystyspiste sijaitsee Taka-Töölössä Ruusulankatu 5 edessä. Katso päivystyspisteen sijainti kartalta » (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Kasin katutöiden työmaapäivystyksiä pidetään noin kerran kuukaudessa, jos koronarajoitukset sallivat kokoontumisen. Ajankohdat ilmoitetaan tällä sivustolla ja Kasin katutöiden Facebook-sivulla (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Työmaapäivystykset pidetään ulkona työmaatoimistomme edustalla Taka-Töölössä osoitteessa Ruusulankatu 5.

Tervetuloa!

Koronaan liittyvät ohjeet: Vaikka päivystys tapahtuu ulkona, käytäthän kasvomaskia mikäli olet yli 12-vuotias. Pyydämme paikalle saapuvia säilyttämään vähintään 2 metrin etäisyyden muihin ja toivotamme päivystyspisteelle tervetulleeksi enintään 10 henkilöä kerrallaan.