Urheilutalon ratikkapysäkki siirtyy Helsinginkadun puolelle 30.8.


Kasin katutöiden Helsinginkadun alueen työt etenevät syksyä kohti kiskotöiden seuraavaan vaiheeseen ja raitiovaunut palaavat Helsinginkadun läntiselle osuudelle sekä Läntiselle Brahenkadulle » (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Kun raitiolinja 3 palaa kesän poikkeusten jälkeen maanantaina 30.8. omalle reitilleen, pysäkki Urheilutalo Olympiaterminaalin suuntaan on pysyvästi Helsinginkadun puolella, suurin piirtein Työväenopiston edessä. Uusi pysäkkinumero on H0278 ja sen sijainti löytyy HSL:n Reittioppaasta » (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Aluksi pysäkkiä käyttää linja 3 Olympiaterminaalin suuntaan. Myöhemmin 4.10. alkaen pysäkkiä käyttävät myös linjat 1 Käpylään ja 8 Arabiaan.

Lue HSL:n tiedote pysäkin siirtymisestä » (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Katutyöt pysäkin lähellä jatkuvat liikenteen käynnistyessä

Vaikka raitiovaunuliikenne palautuukin Helsinginkadulle, pysyy muu ympäristö edelleen työmaa-alueena. Kulku raitiovaunupysäkeille mahdollistetaan järjestelyillä, mutta kiveykset, viimeiset päällysteet ja esimerkiksi pyöräkaistat valmistuvat myöhemmin.

Myös esimerkiksi pysäkkikatos asennetaan myöhemmin.

HSL pysäkkikartta