Raitiolinjoihin muutoksia Helsinginkadulla 30.8. alkaen


Helsinginkadulla katutyöt siirtyvät vielä kerran seuraavaan vaiheeseen, kun ratikat palaavat Läntiselle Brahenkadulle ja Brahenkentän edustalle ensi maanantaina. Poikkeusjärjestelyt jatkuvat edelleen Läntisen Brahenkadun ja Sturenkadun välisellä osuudella.

Raitiolinja palaa 3 takaisin omalle reitilleen 30.8. Linjat 1 ja 8 jatkavat poikkeusreitillä 3.10. asti

Maanantaina 30.8.

  • Raitiolinja 3 palaa omalle reitilleen Kallion ja Alppilan kautta Meilahteen.
  • Linjan 8 poikkeusreitti lyhenee välille Jätkäsaari – Ooppera.
  • Linjat 1 ja 8 ovat poikkeusreiteillä 3.10 asti ️
  • Korvaavan bussin 8X liikenne jatkuu 3.10. asti.

Samanaikaisesti Urheilutalon pysäkki Olympiaterminaalin suuntaan siirtyy pysyvästi Läntiseltä Brahenkadulta Helsinginkadun puolelle, Työväenopiston eteen. Uusi pysäkki on numeroltaan H0278 ja pysäkin sijainti löytyy HSL:n Reittioppaasta » (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Tiedot muutoksista löytyvät kattavasti HSL:n tiedotteesta osoitteessa » https://www.hsl.fi/hsl/uutiset/liikennetiedote/2021/08/raitiolinja-3-takaisin-omalle-reitilleen-30.8.-linjat-1-ja-8-jatkavat-poikkeusreitilla-3.10.-asti