Tulevat työt Caloniuksenkadulla


Caloniuksenkadun alueella töitä jatketaan Caloniuksenkadun pohjois- ja etelälaidalla.

Museokadun risteyksessä työt ovat valmistuneet ja ajokaistojen poikkeusjärjestelyt on poistettu. Risteysalueella on tällä erää vain kunnossapidon ja liikenteen kannalta välttämättömät rakenteet ja lopulliset tehdään ensi vuonna raitiotiekiskojen uusimisen jälkeen.

Caloniuksenkadun molemmilla laidoilla tehdään viimeisiä sähkökaapelien suojaputkituksia ja jatketaan sähkökaapelien vetoa.

Caloniuksenkadulle tehdään vielä tänä vuonna osittain lopullista asfalttia ja jalkakäytävän ajoradasta erottavia reunakiviä. Tästä johtuen työt Caloniuksenkadun alueella jatkuvat pidemmälle syksyyn kuin oli alun perin tarkoitus.

Pohjoislaidalla aloitetaan jalkakäytävän pohjien teko, minkä jälkeen reunakivet saadaan paikoilleen ja lopullinen päällyste tehtyä vielä tämän syksyn aikana.

Työkoneiden määrä Caloniuksenkadun alueella vaihtelee lähiviikkoina työvaiheesta riippuen. Päällysteiden ja reunakivien asentamisen aikana työmaalla on enemmän liikennettä.

Caloniuksenkadulle talven ajaksi jäävät työmaajärjestelyt tarkentuvat syksyn aikana.

Caloniuksenkadulla ja sen läheisyydessä on alkamassa samanaikaisesti toisten toimijoiden toteuttamia rakennustöitä, jotka eivät liity Kasin katutöihin.

Runeberginkadulla kaasuyhtiö tekee kaasuputkiston saneerausta Caloniuksenkadun, Museokadun ja Runeberginkadun risteyksessä, Runeberginkatu 35-39 kohdalla kiskoalueella maanantain 23.8. ja torstain 26.8. välillä. Työ ei liity Kasin katutöihin ja työstä vastaa Auris Kaasunjakelu Oy. Työ tulee todennäköisesti aiheuttamaan melu- ja hajuhaittoja sekä kaasutoimituksen katkoksia. Katso lisätietoja Suomen Kaasuenergian verkkosivulta »

Kartta kulkureiteistä Caloniuksenkadun työmaa-alueella
Caloniuksenkatu ja Kasin katutöiden työmaata