Tulossa Runeberginkadun alueella


Runeberginkadun alueella työt jatkuvat Ruusulankadun risteyksessä ja Mannerheimintiellä. Syksyn mittaan työmaa laajenee kohti Töölöntoria.

Ruusulankadun ja Runeberginkadun risteyksessä vesihuollon rakentaminen kiskojen alitse etenee vähän kerrallaan haastavassa kohdassa ja jatkuu arviolta elokuun loppupuolelle. Sen jälkeen kaivuutyö alkaa edetä Runeberginkatua ylös kohti Töölönkatua.

Mannerheimintien ja Runeberginkadun risteyksessä liikennejärjestelyt ovat muuttuneet. Oikeanpuoleinen etelänsuuntainen kaista on nyt käytössä ja vasen kaista on suljettu työmaa-alueeksi. Molempien kaistojen liikenteen on arvioidaan palautuvan normaaliksi elo-syyskuun vaihteessa. Raitiovaunupysäkin kohdalla tehdään erityisen vaativaa vesijohdon liitosta, ja aikataulut ovat alustavia.

Runeberginkatu 58-60 -korttelin kohdalla työt jatkuvat, kun Mannerheimintien puolella työt valmistuvat.

Kulkureitit ja poikkeusliikennejärjestelyt Runeberginkadun alueella