Tulevat työt Runeberginkadun alueella


Runeberginkadun alueella jatkamme uuden vesihuollon rakentamista sekä Ruusulankadun risteyksessä että Mannerheimintien varrella.

Mannerheimintien ja Ruusulankadun välisen korttelin kohdalla tehdään seuraavaksi kaasuun liittyviä työvaiheita.

Ruusulankadun risteyksessä liikennejärjestelyt ovat muuttuneet hieman. Suojatie on siirretty noin 10 metriä Runeberginkatua kohti Töölöntoria. Myös Runeberginkadulta Ruusulankadulle kääntyvien ajoneuvojen liikennejärjestely on muuttunut, kääntyminen Ruusulankadulle on sallittua sekä Mannerheimintien että Töölönkadun suunnasta. Kuitenkin ajaminen on edelleen kokonaan kiellettyä Ruusulankadulta Runeberginkadulle. Työmaa sijaitsee osin kiskojen alla ja risteyksessä kulkee satunaista raitiovaunuliikennettä.

Mannerheimintien risteyksessä poikkeusliikennejärjestelyt jatkuvat. Vesihuoltokaivanto etenee yhä kohti pohjoista. Työ ruuhkauttaa Mannerheimintien keskustaanpäin kulkevaa liikennettä arviolta elokuun alkupuolelle asti.

Runeberginkadun alueen poikkeusjärjestelyt