Raitiotien ajolankoja asennetaan Helsinginkadulla keskiviikon ja torstain välisenä yönä


Helsinginkadulla Brahenkentän ja Fleminginkadun välisellä alueella sekä Kaarlenkadulla asennetaan keskivikkoillasta 7.7. alkaen raitiotien ajolankoja. Työ tehdään yön aikana.

Ajoneuvoliikenne Helsinginkadulla ohjataan illan ja yön ajan kulkemaan yhtä kaistaa pitkin. Liikenteenohjaajat ohjaavat liikennettä ja paikalla voi joutua odottamaan. Liikenteenohjaus alkaa noin klo 20.

Yöllä tehtävästä työstä ei aiheudu erityisen kovaa melua, mutta työkoneista, väliaikaisen asfalttimassan poistosta kiskoilta Kaarlenkadun risteyksessä ja kadun puhdistuksesta voi kuulua ajoittaista tai jatkuvampaa ääntä. Työ tehdään turvallisuussyistä illalla ja yöllä vähäisemmän liikenteen aikana.

Pahoittelemme mahdollista häiriötä.