Vesikatko kiinteistöissä Ruusulankadulla ja Sibeliuksenkadulla maanantaina 5.7.


Taka-Töölössä osassa Ruusulankadun ja Sibeliuksenkadun kiinteistöjä on vesikatko maanantaina 5.7. klo 8:30 –14. Vedenjakelu keskeytyy Kasin katutöissä tehtävien vesijohtoverkoston parannustöiden ajaksi.

Vesikatko voi olla arvioitua valmistumisaikaa lyhyempi tai pidempi. Katkon kesto riippuu töiden etenemisestä.

Tietoja vedenjakelun katkoista löydät HSY:n sivuilta https://www.hsy.fi/vesi-ja-viemarit/vesikatkot-ja-hairiot » (Linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Voit varmistaa, että saat tekstiviestillä tiedon tulevista vesikatkoista käymällä osoitteessa hsy.fi/tekstiviesti » (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Jos numerosi on numerotiedustelussa, rekisteröitymistä ei tarvita. Yhteystietojen ilmoittaminen kannattaa, jos sinulla on työpuhelin, prepaid-liittymä tai salainen numero tai osoite.