Ajoyhteys Kaarlenkadulta Helsinginkadulle suljetaan viikoksi torstaista 1.7. klo 7 alkaen


Kaarlenkadun ja Helsinginkadun risteys suljetaan kokoaan kaikelta ajoneuvoliikenteeltä torstaista 1.7. klo 7 alkaen viikoksi. Risteys avataan yhdensuuuntaiselle pelastusliikenteelle sekä huolto- ja tontilleajolle torstaina 8.7. klo 18 mennessä.

Sulun aikana kaikki läpiajo risteyksestä on estetty ja risteysalue on suljettu kaikelta ajoneuvoliikenteeltä kiskotöiden vuoksi. Sulku koskee niin autoja, polkupyöriä kuin muita niihin rinnastettavia ajoneuvoja.

Lähin kiertoreitti autoliikenteelle kulkee Castréninkadun kautta ja pyöräilylle Fleminginkadun sekä Franzeninkadun kautta.

Kaarlenkadun päättyvällä osalla on sallittu ainoastaan tonteille ajo huolto- ja jakeluliikenteelle sekä kiinteistöissä asioiville.

Karttakuva poikkeusliikennejärjestelystä Kaarlenkadulla