Tervetuloa työmaapäivystykseen tiistaina 22.6. klo 10 Ruusulankadulle


Mietityttääkö jokin Kasin katutöiden työmaahan liittyvä asia tai etkö pysty seuraamaan työmaan tiedottamista netissä? 

Tervetuloa juttelemaan kanssamme Kasin katutöiden työmaan ajankohtaisista asioista ja vaikutuksista sinun arkeesi.

Kasin katutöiden ensimmäinen työmaapäivystys järjestetään tiistaina 22.6. klo 10–11. Päivystyspiste sijaitsee Taka-Töölössä Ruusulankatu 5 edessä. Katso päivystyspisteen sijainti kartalta » (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Kasin katutöiden työmaapäivystyksiä pidetään noin kerran kuukaudessa, jos koronarajoitukset sallivat kokoontumisen. Ajankohdat ilmoitetaan tällä sivustolla ja Kasin katutöiden Facebook-sivulla (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Työmaapäivystys pidetään ulkona työmaatoimiston edessä Taka-Töölössä osoitteessa Ruusulankatu 5.

Tervetuloa!

Koronaan liittyvät ohjeet: Vaikka päivystys tapahtuu ulkona, käytäthän kasvomaskia mikäli olet yli 12-vuotias. Pyydämme paikalle saapuvia säilyttämään vähintään 2 metrin etäisyyden muihin. Toivotamme päivystyspisteelle tervetulleeksi enintään 10 henkilöä kerrallaan. 

Kasin työmaapäivystyksen kuvituskuva