Läntinen Brahenkatu 4 a ja b porttikäytävä rajoitetusti käytössä autoille 16.6.


Läntinen Brahenkatu 4 a ja b porttikäytävän sisäänkäynti on rajoitetusti käytössä autoliikenteelle keskiviikkona 16.6. Autolla ajo porttikäytävän läpi suljetaan kaivuutöiden vuoksi klo 9–16 väliseksi ajaksi. Mikäli mahdollista, pyydämme ajoittamaan autoliikenteen porttikäytävän läpi näiden aikojen ulkopuolelle.

Teemme Kasin katutöihin liittyviä kaivuutöitä Läntinen Brahenkatu 4a ja 4b kohdalla ja joudumme sulkemaan kiinteistön kohdalla olevaan porttikäytävän autoliikenteeltä kaivuutöiden ajaksi.

Autolla ajo kadulta porttikäytävän on mahdollista ajosiltoja pitkin vain poikkeusjärjestelyjen avulla. Pyydämme autolla liikkuvia ajoittamaan kulkunsa alla mainittujen aikojen ulkopuolelle.

Porttikäytävän rajoitus autoliikenteeltä kaivuutöiden aikana alkaa keskiviikkona 16.6. klo 9 ja päättyy keskiviikkona 16.6. klo 16 mennessä.

Mikäli autolla kulkeminen sisään tai ulos porttikäytävän kautta on välttämätöntä kaivuutyön aikana, huomioittehan, että kulkeminen vie kaivannon vuoksi tavallista enemmän aikaa ja autoilijoiden on varauduttava odottamaan ajoväylän aukeamista useita minuutteja, jotta ajosillat saadaan paikalleen.

Rajoitus koskee vain autolla ajoa porttikäytävään ja sieltä ulos. Jalankulku ja polkupyörät mahtuvat kulkemaan kaivannon ohitse noin 1,5 metrin levyistä kulkuväylää pitkin.

Pelastusliikenne mahdollistetaan kaivuutöiden aikana ajosilloilla.