Liikennejärjestely Museokadun ja Runeberginkadun risteyksessä hidastaa liikennettä


Kasin katutöiden Caloniuksenkadun työmaa laajenee Museokadun ja Runeberginkadun risteykseen ja muuttaa liikennejärjestelyjä. Poikkeusliikennejärjestelyt käynnistyvät 14.6. alkavalla viikolla ja jatkuvat arviolta elokuun alkuun asti.

Risteys muuttuu yksisuuntaiseksi

Museokatu muuttuu päättyväksi kaduksi Mechelininkadun ja Runeberginkadun välisellä osuudella. Samalla Museokadun ja Runeberginkadun risteys muuttuu yksisuuntaiseksi. Museokadun päättyvältä osuudelta ei saa ajaa Runeberginkadulle. Runeberginkadulta saa kääntyä oikealle Museokadulle.

Museokadun ja Runeberginkadun risteyksen poikkeusjärjestelyt kartalla

Vaikutukset liikenteeseen

Risteysalueen työt hidastavat liikennettä Runeberginkadulla kesän ajan. Museokatua ei voi käyttää reittinä lännestä itään kohti Töölön keskiosia (esim. Temppeliaukion kirkkoa).

Runeberginkadun reunimmainen ajokaista Kampin suuntaan suljetaan noin 15 metrin matkalta ennen Museokadun risteystä arviolta elokuun alkuun saakka. Tämä voi aiheuttaa ruuhkaa Kamppiin suuntaavassa liikenteessä.

Työt jatkuvat Caloniuksenkadulla

Myös Caloniuksenkadulla työt jatkuvat 14.6. alkavalla viikolla. Toukokuun puolivälissä Helsinginkadun työmaalle siirretyt yksiköt palaavat jatkamaan vesihuoltoon ja kaapeliputkituksiin liittyviä töitä. Töitä jatketaan Caloniuksenkadun pohjoispuolella koko kadun pituudella talojen 2–10 edustalle ja eteläpuolella talojen 7–9 edustalle ulottuvilla alueilla.

Työmaa laajenee Museokadun ja Runeberginkadun risteykseen, mikä edellyttää myös louhintaa noin 30 metrin matkalta. Työt aloitetaan asfaltin purkamisella ja vanhojen putkien esiin kaivamisella.

Lue lisää Caloniuksenkadun alueen töiden laajenemisesta Museokadun risteykseen » (Linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Lue uutinen kaupungin verkkosivuilla » (Linkki avautuu uuteen ikkunaan)