Kaivannon tukemisesta kuuluu ajoittaista kovaa ääntä Runeberginkadulla


Kasin katutöiden työmaalla Runeberginkadulla tehdään ajoittain kovaäänistä pontitustyötä ainakin heinäkuun loppuun saakka. Pontitus liittyy kaivantojen tukemiseen ja työstä aiheutuu hetkittäin lähiympäristöön normaalia työmaamelua kovempaa ääntä ja tärinää.

Pontitustyöt alkavat arvion mukaan torstaina 10.6. ja niitä tehdään ainakin heinäkuun loppuun saakka aina kaivuutyön edetessä.

Runeberginkadun vesihuoltolinjojen uusimista tehdään vaiheittain etenevissä kaivannoissa, millä varmistetaan raitioliikenteen jatkuvuus työn ajan. Tämän takia kapeat kaivannot joudutaan tukemaan tavanomaista äänekkäämmällä tavalla.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välillä. Töitä voidaan tehdä tarvittaessa klo 7-22 sekä viikonloppuisin klo 8-18 ja yöaikaan. Yöaikaisesta meluavasta työstä tiedotamme erikseen, hiljaisempia työvaiheita voidaan tehdä myös yöaikaan ilman erillistä ilmoitusta.