Uusi vaihe käynnistyy Kalliossa ja Alppiharjussa – työt alkavat 16.-17.5. välisenä yönä


Helsinginkadun työmaalla käynnistyvät maanantaina 17.5. suuria vaikutuksia Kalliossa ja Alppiharjussa aiheuttavat työvaiheet. Työt aloitetaan sunnuntai-iltana 16.5. ja töitä tehdään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 16.-17.5. Työstä aiheutuu melua lähikiinteistöihin.

Alkavassa työvaiheessa uusitaan raitiotiekiskoja Helsinginkadulla ja Kaarlenkadulla, minkä vuoksi myös liikennejärjestelyt alueella muuttuvat.

Seuraavien kolmen viikon aikana työmaa vaikuttaa merkittävästi Helsinginkadun ympäristössä. Vaikutuksiltaan suurten työvaiheiden vuoksi liikennejärjestelyissä ja työajoissa tapahtuu muutoksia, aidoilla suljetut alueet laajenevat, työkoneiden määrä kasvaa ja työstä aiheutuu aiempaa enemmän melua.

Töitä tehdään seuraavien viikkojen aikana myös viikonloppuisin ja tarvittaessa myös yöaikana. Tiedotamme meluavasta yötyöstä erikseen. Hiljaisempia työvaiheita tehdään yöaikaan ilman erillistä ilmoitusta. 

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

» Lue lisää katutöiden vaikutuksista joukkoliikenteeseen ja raitiovaunulinjoihin kesällä 2021 (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Kartta muuttuvista liikennejärjestelyistä Helsinginkadun alueella