Raitiovaunujen poikkeusreitit Kasin katutöiden alueella kesällä 2021


Helsinginkadulla ja Runeberginkadulla tehtävät katutyöt vaikuttavat raitiovaunujen reitteihin Kalliossa, Alppilassa ja Töölössä 17.5.2021 alkaen. Kiskotöillä on vaikutusta esimerkiksi raitiovaunulinjojen 1, 2, 3, 8 ja 9 reitteihin kesän ajan.

Linjat 1 ja 8 ajavat Sturenkatua, linja 3 joutuu pitkälle poikkeusreitille Oopperan kautta ja linja 9 ajetaan Linjoille. Reitit muuttuvat seuraavan kerran 12.7. katutöiden seuraavassa vaiheessa. Viimeisetkin linjat palaavat omille reiteilleen 3.10.

Lisätietoa raitioliikenteen poikkeusreiteistä löydät HSL:n julkaisemista tiedotteista (linkit aukeavat uuteen ikkunaan):
Tiedote raitiovaunujen 1, 3, 8 ja 9 poikkeusreiteistä »
Tiedote raitiovaunu 2 poikkeusreitistä 17.5. alkaen » sekä poikkeusreiteistä 7.6. alkaen »

Miten seurata oman alueen ratikkamuutoksia?

Kasin katutöihin liittyvät liikennetiedotteet löytyvät helpoiten hsl.fi-sivuston hakutoiminnon avulla hakusanalla “kasin katutyöt”. Katso kaikki julkaistut tiedotteet HSL:n sivuilta » (Avaa linkin uuteen ikkunaan).

HSL tarjoaa myös palvelun, jossa voi valita omia alueita ja aiheita pysyäkseen selvillä valittujen aihealueiden muutoksista, liikennetiedotteista ja häiriöistä. Palveluun pääsee hsl.fi-sivuston etusivulta (linkki avautuu uuteen ikkunaan) oikeasta yläkulmasta, josta voi luoda itselleen oman HSL-tunnuksen.