Raitiovaunujen poikkeusreitit Kasin katutöiden alueella kesällä ja syksyllä 2021


Helsinginkadulla ja Runeberginkadulla tehtävät katutyöt vaikuttavat raitiovaunujen reitteihin Kalliossa, Alppilassa ja Töölössä 17.5.2021 alkaen. Kiskotöillä on vaikutusta esimerkiksi raitiovaunulinjojen 1, 2, 3, 8 ja 9 reitteihin kesän ja syksyn ajan.

Toukokuun 17. päivä alkaen linjat 1 ja 8 ajavat Sturenkatua, linja 3 joutuu pitkälle poikkeusreitille Oopperan kautta ja linja 9 ajetaan Linjoille. Reitit muuttuvat jälleen 12.7. katutöiden seuraavassa vaiheessa, jolloin 1, 3 ja 8 poikkeusreitit muuttuvat ja korvaava bussi 8X aloittaa Oopperan ja Arabian välillä. Linjat 2 ja 9 palaavat omille reiteilleen.

Reitit muuttuvat seuraavan kerran 30.8. katutöiden seuraavan vaiheen alkaessa. Kaikki linjat palaavat omille reiteilleen viimeistään 3.10.

Lisätietoa raitioliikenteen poikkeusreiteistä löydät HSL:n julkaisemista tiedotteista (linkit aukeavat uuteen ikkunaan):

Miten seurata oman alueen ratikkamuutoksia?

Kasin katutöihin liittyvät liikennetiedotteet löytyvät helpoiten hsl.fi-sivuston hakutoiminnon avulla hakusanalla “kasin katutyöt”. Katso kaikki julkaistut tiedotteet HSL:n sivuilta » (Avaa linkin uuteen ikkunaan).

HSL tarjoaa myös palvelun, jossa voi valita omia alueita ja aiheita pysyäkseen selvillä valittujen aihealueiden muutoksista, liikennetiedotteista ja häiriöistä. Palveluun pääsee hsl.fi-sivuston etusivulta (linkki avautuu uuteen ikkunaan) oikeasta yläkulmasta, josta voi luoda itselleen oman HSL-tunnuksen.