Ajorata kapenee Kaarlenkadun kulmassa – liikenne raitiovaunukiskoille ja suojatie poistuu


Työmaa laajenee Helsinginkadun reunimmaiselle ajokaistalle Kaarlenkadun risteyksessä, ja osa itään päin johtavaa ajorataa suljetaan. Pyöräkaista poistuu käytöstä ja ajoneuvoliikenne sekä pyöräilijät ohjataan kulkemaan raitiovaunukiskoilla.

Liikennejärjestelyt muuttuvat 29.3. alkavan viikon alussa.

Samalla osa Helsinginkadun ylittävästä, raitiovaunupysäkille johtavasta suojatiestä poistuu käytöstä. Lähin pysäkille johtava suojatie on noin 50 metrin päässä, pysäkkialueen Fleminginkadun puoleisessa päässä.

Jalankulkijoiden reitti Kaarlenkadulta Helsinginkadulle säilyy nykyisellään kiinteistön ja työmaan aidan välissä, noin 1,5 metriä leveänä kulkuväylänä. Leveämpi reitti jalankulkijoille kulkee Helsinginkadun pohjoispuolta, Brahenkentän editse.  

Ajorata kapenee Kaarlenkadun kulmassa – liikenne raitiovaunukiskoille ja suojatie poistuu. Liikennejärjestelyt muuttuvat 29.3. alkavan viikon alussa.