Runeberginkadun ja Mannerheimintien risteyksessä odotettavissa muutoksia liikenteeseen ennen pääsiäistä


Työmaan aitaus laajenee ajoradalle Runeberginkadulla Mannerheimintien ja Ruusulankadun välisellä osuudella viikolla 13.

Mannerheimintieltä kääntyvä ajoneuvoliikenne sekä Helsinginkadulta suoraan menevät ohjataan Mannerheimintien risteyksen jälkeen Runeberginkadulla raitiovaunukiskoille Töölöntorille päin ajettaessa. Muutos vaikuttaa myös pyöräilijöiden liikkumiseen. 

Jalankulku Mannerheimintien ja Runeberginkadun risteyksessä pysyy samanlaisena kuin tälläkin hetkellä. Työmaan aidan ja kiinteistön välissä kulkee kavennettu jalkakäytävä.

Pääsiäisen aikana risteyksessä sulatetaan asfalttia roudasta, jotta kaivuutyöt voidaan käynnistää heti pyhien jälkeen. 

Mannerheimintieltä kääntyvä ajoneuvoliikenne sekä Helsinginkadulta suoraan menevät ohjataan Mannerheimintien risteyksen jälkeen Runeberginkadulla ratikkakiskoille Töölöntorille päin ajettaessa. Muutos vaikuttaa myös pyöräilijöiden liikkumiseen.  Muutos tapahtuu viikolla 13.