Suojateissä muutoksia Helsinginkadulla ja Kaarlenkadulla


Helsinginkadun työmaa-alueella on tehty muutoksia suojateihin työmaan laajentuessa.

Helsinginkadun Työväenopiston ja Urheilutalon kohdalta ylittävä suojatie on kavennettu noin 1,5 metriä leveäksi Työväenopiston puoleiselta osuudelta. Suojatie pysyy kavennettuna arviolta seuraavan kahden viikon ajan. Lähimmät normaalilevyiset suojatiet ovat noin 30 metrin päässä.

Kaarlenkadun Castréninkadun risteyksessä ylittävä suojatie on poissa käytöstä, ja sen tilalle on avattu korvaava suojatie noin 30 metrin päässä Karhupuiston suuntaan. Kaarlenkadun raitiovaunupysäkki Pasilan ja Meilahden suuntaan on poissa käytöstä ainakin syksyyn 2021 saakka. Lue lisää muutoksesta aiemmasta tiedotteesta »

Karttakuva muuttuneista suojateistä Helsinginkadulla ja Kaarlenkadulla