Työmaiden työajat pitenevät kevään aikana


Kasin katutöiden työmaiden työajat pitenevät kevään mittaan viikosta 10 alkaen.

Ensimmäisenä työaika pitenee Helsinginkadun alueella, joka kattaa tällä hetkellä osan Helsinginkatua ja Kaarlenkatua, ja laajenee myöhemmin kesällä Läntiselle Brahenkadulle. Meluavia töitä tehdään pääsääntöisesti maanantaista torstaihin klo 7–22, ja perjantaisin klo 7–18. Meluavaa työtä voidaan tehdä laajimmillaan ilman erillistä ilmoitusta ma-pe klo 7–22 ja la–su klo 8–18 välillä. 

Caloniuksenkadun työmaalla työskennellään vielä maaliskuussa pääsääntöisesti klo 7–19 välillä. Meluavia töitä voidaan tehdä kuitenkin tarpeen vaatiessa klo 7–22 välillä arkisin ja klo 8–18 välillä viikonloppuisin. 

Runeberginkadun alueella työskennellään vielä maaliskuussa alkuvuoden aikataulun mukaan eli maanantaista torstaihin pääsääntöisesti klo 7–18 sekä perjantaisin klo 7–14. Myöhemmin keväällä työaika pitenee myös Runeberginkadulla. Meluavia töitä voidaan tehdä tarpeen vaatiessa klo 7–22 välillä arkisin ja klo 8–18 välillä viikonloppuisin. 

Tarvittaessa kaikilla työmailla työskennellään myös öisin. Kello 22–07 välisenä aikana tehtävistä meluavista töistä tiedotetaan erikseen lähimmille taloille ja laajemmin sähköisissä kanavissamme.

Myös näiden aikojen ulkopuolella kadulla saattaa näkyä työmaan henkilökuntaa, koska alueilla tehdään kunnossapitotöitä, kuten kadun talvihoitoa tarvittaessa vuorokauden ympäri.

Työmaan työntekijä huomiotakissa Caloniuksenkadulla Kasin katutöiden työmaalla