Jalankulun poikkeusreitti laajenee Helsinginkadulla


Kallion työmaa-alue laajenee Kaarlenkadulla myös Helsinginkadun pohjoispuolelle maanantaista 8.2. alkaen. Muutos vaikuttaa etenkin jalankulkuun. Jalankulkureitti säilyy, mutta kulkuväylä kapenee työmaakaivannon kohdalla noin 1,5 metriseksi Kaarlenpuiston kohdalla.

Poikkeusreitit piirrettynä kartalle Helsinginkadulla ja Kaarlenkadulla Kasin katutöissä

Kaarlenkadulla jalankulun poikkeusreitit ovat edelleen voimassa myös Helsinginkadun eteläpuolella aukiolla sekä Helsinginkadulla Brahenkentän eteläpäässä.

Helsinginkadulla Brahenkentän kohdalla jalakulkureitti on käytössä ainoastaan eteläisellä puolella katua. Työmaan kohdalla pyöräliikenteen reitti Töölön suuntaan kulkee ajoradalla ja autoliikenne kiskoilla.

Merkitty reitti on turvallinen reitti

Merkittyjen kulkureittien noudattaminen kaikkialla työmaan alueella on erityisen tärkeää, jotta liikkuminen on turvallista. Kävely merkittyjen reittien ulkopuolella, kuten ajoradalla on kielletty, ja jalankulkijoille löytyy aina korvaava kiertoreitti mahdollisimman läheltä. Ajoradan ylittäminen onnistuu aina myös suojatietä pitkin.